Anvelope Jante Service roti Bucuresti

Sfaturi pentru prieteni


Cum mai stai azi cu presiunea?

Presiunea din anvelope trebuie masurata inaintea unui drum lung si, in medie, cel putin o data pe luna. Presiunea corecta nu este specificata pe anvelopa, ci pe tocul portierei, langa rezervorul de combustibil sau in manualul masinii .
Unitatea de masura a presiunii este in ( bar sau psi ) presiunea variaza in functie de temperatura anvelopelor. Astfel , diferenta este de aproximativ 0.2 bar intre presiunea dintr-o anvelopa nerulata si presiunea din aceasi anvelopa, dupa mai muld de doi kilometri parcursi .
Pe langa temperatura, presiunea mai este influentata de conditiile de drum si de Viteza de deplasare. Trebuie tinut cont de faptul ca anvlopele sunt permeabile, adica aerul poate patrunde prin peretele lor exterior. La un rulaj normal (mediu), o anvelopa pierde intr-o luna cam 0.14 bar. De aici necesitatea verificarii / ajustarii periodice a presiunii din anvelope.

Cum alegem o anvelopa potrivita?

E bine de stiut ca grupul de cifre si litere care definesc dimensiunea unei anvelope trebuie citit astfel :exemplu (195/65/R15 91 H)
-195 =latimea benzii de rulare (partea sculptata) a anvelopei in (mm)
- 65 = raportul intre inaltimea anvelopei si latimea ei ( in %), cu cat aceasta valoare este mai mica cu atat anvelopa este mai joasa- atentie la gropi pentru ca se pot detriora jantele din aliaj.
-R =arata ca anvelopa este de tip radial (fara camera)
- 15 =diametrul interior al anvelopei in toli, (1=2,54 cm)
- 91 sau alta cifra =arata limita maxima autorizata de kilograme
- h sau alta litera= arata limita maxima autorizata de viteza km/h.

Jantele din aliaj !

-Jantele din aliaj (aluminiu), ofera o rezistenta mare si scaderi semnificative ale greutatii in raport cu metalele feroase precum otelul.
- Jantele de aluminiu sunt recomandate pe timp de vara.
- Jantele din otel sunt recomandate pe timp de iarna.
Pentru orice schimbare de jante sa cereti sfatul specialistilor la 0722 800 516.

Si daca o surpriza nu este de ajuns ,iata si a doua: la fiecare anvelopa si janta cumparata de la noi benificiati de montatul, echilibratul si o valva cromata gratuite la serviciul nostru central din B-ul ION MIHALACHE NR 27.

CAUTARE RAPIDA
Latime:
Inaltime:
Diametru:
Sezon:


Producator:
Anvelope iarna
Anvelope vara
Anvelope all season

Oferta pret jante auto aluminiu, vulcanizare, echilibrare roti
Gazduit de Voice Media
Termeni si Conditii | Politica de Confidentialitate | Politica Cookie-urilor | ANPC | Contact