Anvelope Jante Service roti Bucuresti

Termeni si conditii

I. Identificare comerciantului online

Serviciul www.anvelopa-janta.ro este oferit de SC AUTO VARIANT SRL

Date de contact:
contact@anvelopenoi.ro
021/224.03.07 / 0784.291.851 / 0766.773.511
Bd. Ion Mihalache nr. 259, Camera 3, Sector 1, Bucuresti
CUI RO24132360
J40/11450/2008

II. Despre www.anvelopa-janta.ro

www.anvelopa-janta.ro este un serviciu de comert electronic / comert online / prin internet. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon.

Produsele comercializate de SC AUTO VARIANT SRL sunt produse noi.

III. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul www.anvelopa-janta.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis de dvs. prin e-mail sau furnizat de dvs. prin orice alta modalitate (de exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale) apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite numanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.anvelopa-janta.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Este permisa crearea limitata, irevocabila si neexclusiva a hiperlink-urilor catre pagina de index a www.anvelopa-janta.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.anvelopa-janta.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva.

Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuala va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail contact@anvelopenoi.ro.

IV. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul www.anvelopa-janta.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a putea plasa o comanda va trebui sa completati un formulat de comanda. Completarea formularului de comanda presupune acceptarea Termenilor si conditiilor de utlizare a www.anvelopa-janta.ro si a Politicii de confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le cititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.anvelopa-janta.ro. Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator.

Site-ul www.anvelopa-janta.ro nu vinde produse minorilor sub 18 (optsprezece) ani.

www.anvelopa-janta.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse la propria sa discretie.

V. Datele personale / Politica de confidentialitate

Mai multe informatii despre politica de confidentialitate SC AUTO VARIANT SRL - aici.

VI. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.anvelopa-janta.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

  • identificarea si alegerea produselor
  • inregistrarea dvs. ca utilizator al www.anvelopa-janta.ro
  • efectuarea platii produselor

Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, si, daca este cazul, pretul livrarii.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.anvelopa-janta.ro sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, atunci cand completati datele beneficiarului asigurati-va ca acestea sunt complete si corecte. In cazul in care nu ne puteti furniza adresa completa sau numele complet, va rugam sa ne anuntati telefonic sau prin email. Nu ne asumam raspunderea pentru livrarile intarziate cauzate de lipsa datelor complete.

Conform noilor reglementari legal, ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, incepand cu 01.10.2016 toate facturile trebuie sa contina toate datele de identificare, astfel clientul este obligat sa completeze toate campurile obligatorii din pagina de comanda avand optiunea sa bifeze daca doreste ca datele de livrare sa fie preluate ca date de facturare.

VII. Cum cumpar

VII.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.anvelopa-janta.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata valabila in Romania, la momentul plasarii comenzii). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

VII.2. Reduceri aplicate produselor

Voucherele de reducere nu se cumuleaza cu reducerile deja existente in site. Promotiile din site suprascriu discount-urile oferite prin programul de fidelizare.

VII.3. Modalitati de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau cash/card la sediu. Informatiile relevante pentru comanda si plata le veti primi prin e-mail, sub forma unei facturi proforme.

IX. Forta majora

www.anvelopa-janta.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.anvelopa-janta.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa www.anvelopa-janta.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.anvelopa-janta.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.anvelopa-janta.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.

X. Publicitatea

www.anvelopa-janta.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.anvelopa-janta.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XI. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.anvelopa-janta.ro respecta dreptul la propietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: contact@anvelopenoi.ro sau sa ne contactati la numerele de telefon afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XII. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de societate prin intermediul www.anvelopa-janta.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere la Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenii si conditiile www.anvelopa-janta.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC AUTO VARIANT SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XIII. Prezentarea ofertei

SC AUTO VARIANT SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.anvelopa-janta.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.anvelopa-janta.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Anumite fotografii de pe site-ul www.anvelopa-janta.ro sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre acestea si produs.

XV. Dreptul de retur

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Jucăriile sau vazele și alte produse neperisabile comercializate de SC AUTO VARIANT SRL se pot returna după următoarea procedură:

Procedura de denuntare si retur:

  1. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: Bucuresti, Sector 1, Bd. Ion Mihalache nr. 14, prin orice curier doriti.
  2. Transportul coletului de retur va fi platit de catre www.anvelopa-janta.ro.
  3. In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.
  4. Coletul trebuie trimis la sediul anvelopa-janta.ro in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.
  5. Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primita).

În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului.

În acest sens, am creat un model de formular de retragere, pe care vi-l oferim aici: formular retragere

XVI. Garantia de conformitate

Raspunderea www.anvelopa-janta.ro pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 zile de la livrarea produselor.

SC AUTO VARIANT SRL are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

Se consideră că un produs este în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

  • a) produsul corespunde descrierii făcute de vânzător și are aceleași calități ca și produsele pe care vânzătorul le-a prezentat ca mostră sau model;
  • b) produsul corespunde oricărui scop specificat solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului și acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare.

Produsele comercializate pe site-ul www.anvelopa-janta.ro beneficiaza de garanție în baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008, dacă acestea nu constituie produse perisabile: flori, plante, produse alimentare. SC AUTO VARIANT SRL oferă însă garanția prospețimii florilor timp de 7 zile, dacă acestea sunt păstrate și îngrijite conform etichetei care însoțește buchetul.

Toate Bunurile comercializate de catre SC AUTO VARIANT SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale. Bunurile sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

SC AUTO VARIANT SRL acordă o atentie deosebita produselor si serviciilor oferite si garanteaza pentru calitatea acestora. Clientii SC AUTO VARIANT SRL vor avea tot suportul necesar în cazul dorintei de returnare a unui produs.

Ultima actualizare: 04.02.2020

CAUTARE RAPIDA
Latime:
Inaltime:
Diametru:
Sezon:


Producator:
Anvelope iarna
Anvelope vara
Anvelope all season

Oferta pret jante auto aluminiu, vulcanizare, echilibrare roti
Gazduit de Voice Media
Termeni si Conditii | Politica de Confidentialitate | Politica Cookie-urilor | ANPC | Contact